Zijden rozen

Zijden rozen zijn het symbool van de liefde. Ze ademen passie, zwoelheid en verleiding uit. Met zijden rozen trakteer je een geliefde dan ook op een geweldige verrassing. Hiermee ben je verzekerd van romantiek en geniet je volop van elkaar. Bovendien zijn de rozen ook nog eens van zeer goede kwaliteit en zien ze er geweldig uit.

Levensechte rozen

De zijden rozen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Door de zachte textuur voelt het alsof je levensechte rozen in handen hebt. Deze mooie exemplaren van 43 centimeter gaan nooit stuk, waardoor je er lang van kunt genieten. Je zou ze zodoende kunnen gebruiken voor meerdere romantische gelegenheden. Haal de rozen bijvoorbeeld tevoorschijn tijdens een romantisch avondje. Na deze leuke verrassing voor je geliefde spat de passie er vast vanaf. Door de rozen te combineren met bijvoorbeeld een romantisch restaurant en een lekker hapje en wijntje beleef je je eigen romantische film.

Rozen in een mooie vaas

Met deze bijzondere rozen is van alles te doen. Zo kun je met meerdere exemplaren een mooi bloemstuk creëeren. Zet ze bijvoorbeeld in een mooie vaas met een paar echte bloemen voor een unieke uitstraling. Zo vormen rozen een geweldige combinatie met witte anjers. Deze laatste bloemen staan namelijk ook voor liefde en geluk. Zet de rozen in een mooie vaas ergens in de kamer voor een luxe en romantische uitstraling.

De kleur van de liefde

Rood is de kleur van de liefde. Ook staat het symbool voor passie en verlangen. Er is dan ook geen betere kleur te bedenken voor rozen. Met een paar mooie rozen laat je zien voor altijd samen te willen zijn met je geliefde. Valentijnsdag is daarvoor de ideale gelegenheid. Op 14 februari kom je de kleur van de liefde namelijk overal tegen. Laat je op deze dag meeslepen door de geliefde, en haal een paar mooie rozen in huis. Er is maar een gelegenheid waarin de liefde nog grootser gevierd wordt dan op Valentijnsdag. Dit is natuurlijk je huwelijksdag. Met een mooi boeket vol zijden rozen schrijd je als bruid prachtig naar het altaar. Of wie weet wil je als bruidegom jouw levenspartner een prachtig boeket cadeau geven.

Zijden rozenblaadjes