in

Rozenknoppen

Iets nieuws: rozenknoppen

Er is weer wat nieuws in het assortiment van Rosensueel. Dit keer zijn het geen rozenbladeren maar rozenknoppen! De kleuren rood en roze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Nu hoor ik nu denken, wat moet ik doen met rozenknoppen?
Dat zal ik u vertellen. Je kunt de knoppen over de vloer strooien net zoals de rozenbladeren maar een spectaculairdere manier om de rozenknoppen te gebruiken is om een muur te maken van bloemen.

Dit is een leuk idee voor Moederdag, voor een romantisch gebaar buiten de feestdagen om of met een jubileum van een huwelijk. Met het jubileum van het huwelijk kunt u zelfs het getal van aantal jaren erin verwerken in een andere kleur voor een persoonlijke twist.

U kunt het maken met behulp met onze rozenknoppen, een plank/gaas en wat lijm. Pak een plank met de gewenste grootte en plank daar één voor één de rozenknoppen op. Mocht u met gaas willen werken, dan buigt u het gaas naar de gewenste vorm om vervolgens daar de rozen op te plakken. Het kost wat werk maar het eind resultaat zal verbluffend zijn.

Een beroemd koppel had precies hetzelfde idee. Kanye West schonk zijn vrouw, Kim Kardashian, een muur van witte rozen, hortensia en pioenrozen voor Moederdag.

Written by Rosensueel

Zijden rozenblaadjes mix

Rozenblaadjes

Alpaca als getuigen