Rozenblaadjes strooien

 

Rozenblaadjes strooien wordt gezien als de ultieme vorm van romantiek. Op welke dag kunt u dan ook beter rozenblaadjes strooien dan op uw bruiloft? Deze jarenlange traditie is er een die past bij elke bruiloft, of het nou groots of klein gevierd wordt.

 

Het huwelijk wordt gezien als een van de hoogtepunten in het leven, en die moet natuurlijk perfect zijn. Een grote rol is daarbij weggelegd bij de aankleding van de locatie en de accessoires. Of dit nu bij het stadhuis is, in de kerk, of een andere locatie, het strooien van rozenblaadjes is mooie en makkelijke manier om elke locatie om te toveren tot een romantische, sprookjesachtige plek.

 

Een manier om de blaadjes te gebruiken is bijvoorbeeld om rozenblaadjes te strooien over het bruidspaar als ze langslopen. Dit geeft een mooi en vrolijk effect, en komt voort uit het strooien van rijst, wat staat voor vruchtbaarheid en rijkdom. Tegenwoordig worden steeds vaker rozenblaadjes gebruikt voor deze traditie.

 

Het is daarnaast ook heel mooi om de blaadjes als versiering langs het pad te leggen als decoratie. Dit is een hele mooie manier om met een klein gebaar het huwelijk helemaal af te maken.

 

Traditioneel worden er rode of witte rozenblaadjes gebruikt, maar Rosensueel heeft minstens 20 verschillende kleuren in haar assortiment. Kleuren die nergens anders verkrijgbaar zijn zoals de rozenblaadjes sunset. Omdat de blaadjes in verschillende kleuren beschikbaar zijn, is er voor elke bruiloft de perfecte kleur te vinden. Zo kunt u van uw huwelijk genieten vol met pure romantiek.

rozenblaadjes strooien

Maak elk moment romantisch

met rozenblaadjes