in

Inspiratie huwelijksbedankjes voor elk seizoen

Er zijn een hoop gelegenheden die speciale aandacht en een goede planning vragen. Het huwelijk is er daar natuurlijk één van! In het plannen van z’n belangrijke gebeurtenis gaat behoorlijk wat tijd zitten. Een bruiloft wordt in de meeste gevallen afgesloten met een groot en uitgebreid feest waarbij niet alleen familie en vrienden aanwezig zijn maar ook collega’s, kennissen en wellicht ook oude bekenden. Iedereen maakt tijd vrij om op jullie grote dag aanwezig te kunnen zijn, daarom is het wel zo leuk om de genodigden te bedanken voor hun aanwezigheid! LocoMix heeft passende trouwbedankjes voor elk seizoen. Deze blog bied inspiratie voor huwelijksbedankjes voor elk seizoen!

Bedankjes trouwen Zomer | Lente

rosensueel huwelijksbedankje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bruiloft tijdens de Nederlandse zomer of lente, dat is duimen voor goed weer! Als het huwelijksfeest dan op z’n einde loopt staat er voor de uitgang een mooie opstelling van groene bedankjes op de gasten te wachten. Een bloempotje met de bloemzaadjes van jullie keuze of misschien wel een verzameling van allerlei verschillende bloemen bedankjes! Weckpotjes met bloemzaadjes, gietertjes, emmertjes of flowerbags, alle groene bedankjes worden gevuld met een zaaitablet, korte gebruiksaanwijzing en Passiebloem zaadjes, Klavertje Vier zaadjes, Zonnebloem zaadjes of zaadjes Brandende Liefde. LocoMix heeft een uitgebreid assortiment aan huwelijkbedankjes die perfect zijn voor de zomer en/of lente!

Trouwbedankjes Winter | Herfst

Veel stellen trouwen natuurlijk het liefst in de zomer of lente wanneer de kans op droog weer, en misscchien zelfs een zonnetje net wat groter is. Maar in Nederland heb je eigenlijk nooit echt de zekerheid van goed weer. Een bruilfot in de winter of herfst is daarom helemaal geen slecht idee! En wie denkt dat een bruiloft in de winter of herst niet romantisch en sfeervol is heeft het mis. Natuurlijk is het fijn als het op z’n minst droog blijft, maar een trouwlocatie vol met kaarsen en gedempt licht heeft iets magisch!

De huwelijksbedankjes die daarom perfect bij een bruiloft in één van deze twee seizoenen passen zijn de Wedding Matches en Love Sparklers! Aan beide trouwbedankjes wordt het ontwerp en de tekst van jullie keuze toegevoegd, maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld jullie trouwdatum.

Met thema’s als ‘The perfect Match’ of ‘Let love Sparkle’ zijn dit perfecte bedankjes om aan het einde van een huwelijk in de winter of herfst uit te delen!

love sparkle rosensueel

 

Het staat jullie natuurlijk vrij om elk huwelijksbedankjes van LocoMix te gebruiken in welk seizoen jullie ook willen. Soms past een bepaalt trouw bedankje nou eenmaal goed bij het thema van de bruiloft, of misschien zijn jullie gewoon erg fan van een bepaalt product!

Written by Rosensueel

Rozenblaadjes valentijn

Bruiden in verschillende kleuren