in

Rozenblaadjes kopen bij Rosensueel

Rozenblaadjes kopen

Heeft u binnenkort een bruiloft? Of wilt u een geliefde verassen? Dan kunt u Rozenblaadjes kopen bij Rosensueel. Het zijn zijden rozenblaadjes verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren. Voor de kleuren kunt u terecht in onze webshop.

Naast het verkoop aan particulieren verkopen wij ook rozenblaadjes aan bedrijven. Bent u een weddingplanner? Of heeft u een decoratie bedrijf? Wilt u zich onderscheiden met uw bedrijf? Koop dan rozenblaadjes bij Rosensueel.

Naast het trouwbranche richten wij ons ook op hotellen. Beschikt uw hotel over romantische suites of romantische pakketten? Koop dan rozenblaadjes bij Rosensueel. Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u ons mailen via de contact pagina.

De rozenblaadjes bij Rosensueel zijn gemaakt van zijde en gaan heel erg lang mee. Voor maar €2,50 heeft u al een pakje met 100 rozenblaadjes.  Ze ogen echt en voelen echt aan. Een aantal voordelen van de rozenblaadjes zijn dat ze niet verwelken en u kunt ze meerdere keren gebruiken. Ze geven geen kleur af.

 

Rozenblaadjes kopen bij Rosensueel webshop

Written by Rosensueel

Leuke romantische thuisdate!

Een krans van rozenblaadjes!