in

De perfecte bloemen voor je bruidsboeket in Mei

De perfecte bloemen voor je bruidsboeket in Mei

Elk maand heeft wel een aantal bloemen die hierbij past en het beste groeien in dat maand. Er zijn heel verschillende bloemen die je kunt gebruiken voor je bruidsboeket. In de maand mei zijn de volgende bloemen perfect voor je bruidsboeket.

bloemen mei rosensueel

Pioenrozen

De pioenroos gaat terug op de antieke oudheid. Paieon was de god van de genezing in het Oude Griekenland. Pioenrozen worden voornamelijk gekweekt als tuin- en sierplanten

Tulpen

Voordat de tulp groot werd in Nederland, kwam het oorspronkelijk uit landen zoals Turkije en Griekenland.

Grote Leeuwenbek

De grote leeuwenbek is het meest opvallende lid van de leeuwenbekken. Het komt oorspronkelijk uit het Middellands Zee gebied, maar komt af en toe ook voor in Nederland en België

Rozen

De roos staat al eeuwenlang voor romantiek en schoonheid. Er zijn wel minstens 300 verschillende rozen.

Lisianthus

De lisianthus komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. De lisianthus lijkt dan wel zacht en lief, ze heeft een krachtige symboliek. Deze bloem staat namelijk voor waardering, dankbaarheid en charisma.

Leli ‘Stargazer’

De naam van dit leli zou al genoeg moeten zijn om het in uw bruidsboeket te gebruiken. Deze hooggroeiende leli’s kunnen wel minstens 60 cm lang worden

Gerbera

Gerbera’s zijn perfect om een prachtig strak beeld te creëren. Toch blijft de bloem altijd iets speels en vrolijks hebben. Voeg verschillende kleuren en tinten samen en zorg voor hoogteverschil.

Freesia

De freesia is er in de kleuren wit, geel, oranje, rood, blauw, roze en paars. Maar kan ook tweekleurig of meerkleurig zijn. Veel freesia’s hebben een zoete geur, die je boeket nog aantrekkelijker maakt. Traditioneel geef je je echtgenoot witte freesia’s na 7 jaar.

Incalelie

Incalelies hebben mooie, lange bloemstengels met een lange houdbaarheid, dus bloemen waar de bruid volop kan van genieten. De incalelie kan wel 60 tot 90 centimeter langer worden.

Written by Rosensueel

Bruiden in verschillende kleuren

De perfecte bloemen voor je bruidsboeket in juni